Міжнародна група вчених провела огляд понад 70 наукових досліджень і виявила, що неможливо визначити безпечну кількість споживання обробленого м’яса. Дослідження показало, що навіть невелике вживання таких продуктів може збільшити ризик розвитку діабету 2 типу, ішемічної хвороби серця та раку товстої кишки. Учені вивчили зв’язок між споживанням обробленого м’яса, солодких газованих напоїв та трансжирів і ймовірністю серйозних хронічних захворювань у мільйонів учасників. Виявилося, що споживання обробленого м’яса має найгірші наслідки для здоров’я. Навіть невелике вживання обробленого м’яса щодня може підвищити ризики захворювань. Дослідження підкреслює важливість обмеження ультраоброблених продуктів у раціоні та можливі наслідки для громадського здоров’я.
Опублікувати у
Технології
Безпечного рівня споживання обробленого м’яса не існує – дослідження
Безпечного рівня споживання обробленого м’яса не існує - дослідження Related
Опублікувати у
Відео
На Харківщині Олена Зеленська взяла участь у відкритті фабрики-кухні
Автор
admin
Опублікувати у
Новини спорту
На матч Ліги Європи заявлений Олександр Зінченко в основі Ноттінгем Форест
Автор
admin
Опублікувати у
Відео
Участь Володимира Зеленського у засіданні Коаліції охочих 11.12.2025
Автор
admin







