“Довбуш Карпатський Чорна Смородина” та “Медовий”: нова інтерпретація традицій

Новини бізнесу - "Довбуш Карпатський Чорна Смородина" та "Медовий": нова інтерпретація традицій "Довбуш Карпатський Чорна Смородина" та "Медовий": нова інтерпретація традицій

У новині йдеться про нові алкогольні напої “Довбуш Карпатський Black Currant” і “Довбуш Карпатський Медовий”, які відтворюють смаки дитинства, але у дорослому виконанні. “Black Currant” має аромат чорної смородини і нотки карамелі, післясмак ягідно-древесний, ідеальний для коктейлів. “Медовий” напій відтворює традицію меду як хмільного напою, має аромат меду, липи, м’яти і джему, післясмак солодкий. Обидва напої мають глибоке коріння в українській історії і дарують можливість поєднати сучасне з минулим, зберігаючи дух України.